Wie zijn we?

Husk Events werd opgericht in 2017, meet the team!

Tibo Bouckaert

Hallo! Ik ben Tibo Bouckaert. Van zover ik mij kan herinneren ben ik altijd met muziek bezig geweest! Op 15 jarige leeftijd ben ik dan ook gestart met mijn hobby als DJ, wat ondertussen nog steeds mijn hobby is!

De keuze voor de opleiding Eventmanagement in Vives Kortrijk was vlug gemaakt toen ik 18 was! Daar heb ik Florent, Karel, Ewoud en Ryan leren kennen. Samen runnen we Husk Events en Husk Agency. Mailtje naar ons sturen? Dan zul je waarschijnlijk eerst met mij in contact komen. Ik kijk er alvast uit naar onze samenwerking!

Karel Demeulemeester

Hoi ik ben Karel Demeulemeester, sinds 2014 werk ik aan evenementen! Elk weekend ben ik in de weer als bartender, ober, maître of in de logistieke kant van evenementen! Dit was mijn motivatie om Eventmanagement te studeren. Op de VIVES leerde ik enkele toffe gasten kennen met dezelfde visie als ik, daarom zijn we met Husk Events begonnen. Ik amuseer me rot en daarom zijn onze evenementen top!

Ewoud Laleeuw

Florent Lesage

 

Hallo, ik ben Florent, de oudste van deze groep. Ik ben het buitenbeetje in onze groep als het op muziekgenres aankomt, waar merendeel fervente elektronische muziek fan is ben ik die “ene gast” die nog van gitaren en akoestische sets houdt. Mijn werkervaring is vooral op het creatieve vlak. Als het op grafische elementen aankomt ben ik de verantwoordelijke, van posters tot banners tot video’s, alsook ben ik de man van de creatieve stage designs en de opbouw van deze stages.  Als je ons ziet opbouwen ben ik de persoon die met plezier aan het sleuren is met podium elementen en andere zware elementen (ik ben natuurlijk niet de enige, Karel bijvoorbeeld, hij zet de bar altijd tip top klaar). Als je een uniek event wilt of een event dat bruist van creatieve ideetjes, contacteer ons gerust!! Wij helpen jullie met ieder event: info@huskevents.be!!

Ryan Adam

De naam is Ryan Adam! Ik ben sinds jaar en dag een grote fan van elektronische muziek! Ik woonde al Tomorrowland, Laundry Day… bij. Tomorrowland liet bij mij een grote indruk achter, wat de stap zette om samen met de anderen in Husk Events te stappen! Bij Husk Events verzorg ik de externe communicatie via onze sociale kanalen